Sterklas zoekt de culinaire talenten van de toekomst: Kom naar de open Workshop Sterklas!

Ben jij hét culinaire talent van de toekomst? Haal het maximale uit jouw carrière als (chef-)kok en volg de Sterklas opleiding! Maak op 24 februari 2020 kennis met de Sterklas tijdens de Open Workshop Sterklas.

Veel bekroonde SVH Meesterkoks hebben de Sterklas al met succes afgerond. Zo ook SVH Meesterkok Onno Kokmeijer van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam**. Hij verzorgt op 24 februari aanstaande in het Miele Culinary Center Escoffier in Vianen een inspirerende workshop voor studenten die meer willen weten over de Sterklasopleiding. Heb jij het in je om de absolute top te bereiken en denk jij erover de Sterklasopleiding te gaan volgen, dan wil je dit event wil niet missen!

Tijdens de workshop ga je samen met de huidige sterklassers aan de slag om een goed beeld te krijgen van de van de Sterklas opleiding. Daarbij krijg je de kans om al jouw brandende vragen te stellen. De inhoud van de workshop is een verassing, maar dat het van absoluut topniveau is kunnen we alvast verklappen!

Meld je vóór 25 januari aan via onderstaand formulier. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. We beoordelen de toegezonden informatie op de toelatingseisen en behandelen de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst.

Praktische informatie:
Open Workshop Sterklas
24 februari 2020, 10.00 – 15.00 uur
Miele Culinary Center Escoffier, Vianen

Voor wie:
Om deel te kunnen nemen aan de Sterklas en deze workshop zit jij minimaal in het derde lesjaar van de niveau 3 opleiding, zelfstandig werkend kok.

Scroll naar boven