Jeroen Robberegt nieuwe voorzitter Stichting Sterklas

Voorzitter Jeroen Robberegt

SVH Meesterkok Jeroen Robberegt is de nieuwe voorzitter van de Stichting Sterklas. De voormalig Sterklas-leerling volgt oud-studiegenoot en SVH Meesterkok Marcel de Leeuw op. Zijn eerste taak was maandag 3 september de aftrap van het nieuwe seizoen.

Na zeven jaar heeft de Stichting Sterklas een nieuwe voorzitter. Marcel de Leeuw heeft zijn taken overgedragen aan Jeroen Robberegt. Beiden waren studiegenoten tijdens hun periode in de Sterklas en zijn tevens SVH Meesterkok.

Jeroen werkt als executive chef in hotel Pulitzer Amsterdam, waar hij verantwoordelijk is voor restaurant Jansz, Pulitzer’s Bar en lobbybar Pause. Voorheen kookt hij onder andere een Michelinster bij Karel V in Utrecht.

Het hoofdstedelijke hotel was ook de locatie voor de aftrap van het nieuwe seizoen voor de leerlingen van Sterklas. Zij kwamen bijeen in de tuinzaal en genoten van een heerlijke driegangenlunch van Jeroen en zijn team.

Het dagelijks bestuur van de Stichting Sterklas bestaat nu uit voorzitter Jeroen Robberegt, secretaris Willem Himmelreich en penningmeester Ben van Beurten.

Scroll naar boven