Leerlingen Sterklas met Jan van As naar Valencia

SterklasNL 2018

De leerlingen van de Sterklas gaan volgend jaar juni of juli met Jan van As naar Valencia. De versvishandel, al vier jaar partner van de Stichting Sterklas, organiseert er een trendtour, die – uiteraard – in het teken staat van demonstraties, proeverijen en het bezoeken van restaurants.

Jan van As in Amsterdam is inmiddels vier jaar trots partner van de Stichting Sterklas. De versvishandel heeft ook voor het komend seizoen een inspirerend programma samengesteld voor de leerlingen.

Schaal- en schelpdieren
In november staat een bezoek gepland aan de provincie Zeeland. Op het programma onder andere Yerseke, de bakermat van de Nederlandse schaal- en schelpdieren. De leerlingen bezoeken een leverancier en gaan op zoek naar mosselen.

Vis & Inspiratie
Volgend jaar maart gaat Jan van As op pad met Vis & Inspiratie, een netwerkclub van de leverancier waarbij zo’n honderd chefs zijn aangesloten. De Sterklas-leerlingen krijgen een exclusieve uitnodiging hierbij aanwezig te zijn.

Corvina
In juni of juli volgt een trendtour naar Valencia, waar onder andere kennis wordt gemaakt met de kweekvis Corvina. Vanzelfsprekend staat de trip in het teken van eten & drinken. Er zijn demonstraties en workshops en er worden restaurants bezocht.

Versvishandel Jan van As is een familiebedrijf dat al 65 jaar met verse vis werkt en garant staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis en passie.

Scroll naar boven